Meivakantie 2019

Het is weer bijna zover, we gaan weer richting de States! En wel de westkust dit keer.

Schreef ik in in ons laatste blog dat we waarschijnlijk niet meer met de kinderen gaan omdat ze nu wat zelfstandiger worden, beiden een HBO-opleiding volgen en wellicht zelf ook nog op vakantie gaan, wilden ze toch wel graag weer met ons mee naar Amerika. Dus werd er gekeken wat eventueel dan de beste opties waren qua tijd, aangezien wij zelf dus niet meer in het hoogseizoen willen, vanwege drukte, warmte en duurder, bekeken we de mogelijkheden voor de meivakantie.

Daan en Eva hebben eigenlijk maar één week vrij, maar daar omheen geen belangrijke toetsen, dus we besloten om twee weken te pakken.

Maar waarheen? We hielden de vliegtickets een tijdje goed in de gaten, uiteindelijk werd het dankzij een interessante aanbieding de westkust, we vliegen dan op LA en daar ook weer vandaan terug.

Ondertussen begon het alweer flink te kriebelen en werden er weer plannen gemaakt, wat gaan we doen?

Omdat we er al vaker zijn geweest, is het wel zo leuk om wat nieuwe dingen te verzinnen. Nog een uitdaging, één van de dingen werd wellicht een dagje skiën in Mammoth Lakes. We zijn daar al eens eerder geweest, maar dan in de zomer, en in mei schijn je daar nog te kunnen skiën. Nou hoeft dat voor mijzelf niet, maar ach, ik lig gewoon lekker bij het zwembad beneden.

Maar ondertussen heeft Daan vier dagen in het ziekenhuis gelegen met een fikse longontsteking, dus werd het nog even spannend of die wel mocht vliegen, we zaten immers nog maar 2,5 week voor de vliegreis, maar nadat gevraagd te hebben en hij gewoon mocht vliegen, was nog wel de vraag hoe het ging met zijn conditie, die heeft namelijk wel een klap gehad door de longontsteking, dus skiën of andere zwaardere inspanning wordt het waarschijlijk niet.

Maar nu we nog een weekje voor de vakantie zitten gaat het alweer een heel stuk beter met Daan, dus misschien kunnen ze toch nog wel wat activiteiten oppakken.

En ondertussen kreeg ik nog een berichtje van de creditmaatschappij dat op mijn kaart misbruik/fraude was gesignaleerd, nouja zeg. Ik zou dus een nieuwe kaart toegestuurd krijgen, maar ook daar was weer iets mis mee gegaan, hopelijk komt hij nu alsnog deze week binnen, want lein zonder cc kan natuurlijk niet!!

Verder worden de menu’s van alle favoriete restaurant weer bekeken, en hebben we er weer heel veel zin in.

We gaan trouwens gewoon met zijn vieren, Eva haar verkering is ondertussen over.

Kortom, over een week gaan we, we hebben de route nog niet helemaal bepaald, maar LA en Las Vegas staan sowieso wel op het programma, aangevuld met onderweg wat National Parken, mits het niet kouder is dan 15 graden 😉

Het volgende bericht komt waarschijnlijk uit LA!!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *