Dag 1 (heenreis)

Vandaag vertrekken we naar de states, lang naar uitgekeken, maar eindelijk was het weer zover.Wekker ging om 3.30, en zo rond 4.00 vertrokken we naar Schiphol.Koffers zaten weer niet zo vol, dus eigenlijk waren we zo klaar, we hadden op Schiphol een valet parkeerplek gereserveerd, maar die waren verhuisd dus hebben we nog 3 rondjes gereden tot iemand dacht laat ik het adres even opzoeken😇Nadat geregeld was naar de incheckbalies, we hadden voor de 1e vlucht Amsterdam-Wenen al plaatsen kunnen regelen de 2 e vlucht werd daar gedaan. gJ had eerder al een exit row plek besteld en getaald en Daan kon er naast, dat was goed geregeld n Eva en ik in het midden, prima.Na een croissantje en wat drinken begon het boarden al en was de vlucht naar Wenen zo voorbij.We hadden niet heel veel tijd om over te stappen maar een apfelstrudel voor de mannen kom nog. Daarna was het ook gelijk baorden voor ons en bij mij ging het fout bij het scannen.. omdat er blijkbaar SSSS onderaan mijn ticket staat moest ik een extra veiligheidscontrole dien. Ik mocht(moest) snel naar gate 11 daar zou ik verder worden geholpen worden, huh wat is dit nou weer, nooit meegemaakt, maar goed ii er heen, staat daar een rij, ik vroeg wat ik moest doen maar moest achter in de rij gaan staan, klotsende oksels, over 10 min gaat mijn vliegtuig, er werd gevraagd of er mensen die naar LA gingen die kregen voorrang en met mij nog 2 mensen mochten we naar gate 27😱daar aangekomen werden we dus ectra gecheckt, dus tas helemaal leeg, en die Duitstalige mensen kunnen ook geen Engels he, ik versta ze zo slecht, nou afijn, ik kreeg nog een betere screening dan in Amsterdam, wat een gezeik zeg, vind allemaal prima hoor, maar kam dat niet eerder worden uitgelegd? Ws was ik al omgeroepen bij de gate, maar er waren mensen die nog een apfelstrudel wilden🙈, misschien dat ik dat zo gemist had? Anyway ik was klaar alles was goed, natuurlijk, dus terug naar Gate 3😲werd nog rennen, weer pas laten scannen en ondertussen kwam het stoom uit mijn oren zeg. Was echt bood, gestres op niks af, ik kijk nu voortaan de tickets allemaal na op SSSS. We ploffen neer op de stoelen en moeten er toch wel weer om lachen zeg. Eva en ik gaan samen de film kijken van a star is born en daarna vallen we in slaap, ik moest hem afkijken van Eva maar ogen werden steeds zwaarder. Ondertussen kwam de vraag chicken or pasta😂nee bedankt, wij slaan over

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *