Dag 10

We hebben weer lekker geslapen, alleen ik heb toch nog steeds last van mijn kies, ik ben voor mijn vakantie nog speciaal naar de tandarts geweest om die kies te fixen zodat dat ik daar geen last van zou krijgen.. mooi wel, en ik denk zelf dat de kies te hoog is. Ik kijk het nog even aan.
We pakken weer in, en gaan op weg naar ons hotel, en pakken nog wat winkels mee. Ik kan eigenlijk ook geen winkels meer zien, maar goed.
We besluiten om te gaan eten bij BJ brewhouse, mijn kies doet nog steeds zeer,,dus echt genieten doe ik niet.
Na het eten hebben we nog een outlet staan, en ook daar gaan we los.
We zoeken daarna gauw ons bed op, iedereen is moe

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *